Winactie MediJa Praat

In de kerstvakantie heeft PrimaOnderwijs.nl op Facebook en Instragram al een paar exemplaren van MediJa Praat weggegeven. We hebben nog 4 exemplaren over om te verloten onder onze websitebezoekers.

MediJa Praat

MediJA Praat is bedoeld voor iedereen die met kinderen in gesprek wil gaan over (sociale) media. De invloed van de media in het dagelijks leven wordt steeds groter en is bijna niet meer weg te denken. Aan ons de taak om kinderen te leren hoe zij met media kunnen omgaan.

Net zoals in het dagelijks leven, doen kinderen ook online positieve en negatieve ervaringen op. Het is belangrijk om over deze online gebeurtenissen te praten. Want juist als het normaal is om hierover te praten zullen zij eerder hun negatieve ervaringen delen en niet wachten tot hun ouders er zelf achter komen of tot de situatie uit de hand is gelopen. Daarnaast is het heel leuk om van kinderen te horen wat zij doen.

Iedereen kan MediJA Praat op zijn eigen manier gebruiken en invullen. Om je op weg te helpen zijn enkele spelvormen in de handleiding opgenomen. Ook lees je in de handleiding tips om door te vragen op de antwoorden die kinderen geven.

Doe mee! -Gesloten - 
Vertel onze redactie waarom jij dit spel graag wilt winnen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar redactie@primaonderwijs.nl. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Mail nu!


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld