Adverteren

 

Contact

Tel: 030-2417021
E-mail: Koffie@edg.nl

PrimaOnderwijs | Magazine

Met een oplage van 150.000 exemplaren is PrimaOnderwijs hét grootste tijdschrift voor onderwijsprofessionals. PrimaOnderwijs wordt vijf keer per jaar verspreid op scholen in Nederland. Klik op de onderstaande afbeeldingen om de volledige uitgave in te zien.

                     

 

PrimaOnderwijs | Online

Op PrimaOnderwijs.nl plaatst de redactie dagelijks blogs en nieuwsitems. Deze content wordt aangevuld door verdiepende longreads en relevant lesmateriaal. Naast deze content kun je shinen met jouw branded content op ons platform. Adverteren met een banner op PrimaOnderwijs.nl behoort ook tot een van de mogelijkheden.

            

 

PrimaOnderwijs | Nieuwsbrief

Elke twee weken voorzien we onze lezers via de PrimaOnderwijs nieuwsbrief van relevante informatie. Bestaande uit items van partners met directe link. Deze content wordt aangevuld door lesmateriaal, blogs en winacties. De PrimaOnderwijs nieuwsbrief telt 47.000 abonnees.

 

PrimaOnderwijs | 360 graden pakket

Het platform bestaat uit een printmagazine, een website, nieuwsbrief en social media, die elkaar versterken. Wil jij een 360 graden voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

PrimaOnderwijs | Infographic

Afgelopen jaar heeft PrimaOnderwijs een lezersonderzoek gedaan. Wie is precies de doelgroep? Wat voor content vindt de lezer belangrijk en wat is de bekendheid van alle producten? Alle relevante informatie is verwerkt in een infographic. Bekijk hier de infographic op ware grootte.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld